Eredivisie Bundesliga Primera Division Premier League Serie A Ligue 1 Primeira Liga Süper Lig
  Jupiler Pro League Champ. League Europa League  EK 2012 Vliegtickets Hotels Aanbiedingen

Eredivisie

Een wedstrijd van de eeuwige top drie, Ajax, Feyenoord en PSV, bezoeken is een happening op zich. Maar de laatste jaren dienen zich ook nieuwe topploegen als AZ en FC Twente zich aan die zorgen voor nog meer spannende wedstrijden in de Eredivisie. Het wordt echter ook steeds lastiger om een wedstrijd van één van deze ploegen te bezoeken. Voor een seizoenskaart kom je op een lange wachtlijst te staan en kaarten voor een afzonderlijke wedstrijd zijn lang niet altijd zomaar te verkrijgen. Via VoetbalKaartjesKopen.net heb je nu toch de mogelijkheid om tegen een normaal tarief bij een Nederlandse topwedstrijd aanwezig te zijn.

Wil jij naar een wedstrijd van Ajaz, Feyenoord, PSV, AZ, FC Twente, SC Heerenveen of FC Groningen? Of ligt je hart bij een andere ploeg en wil je daar naartoe? Dat kan dit weekend al. Bekijk het aanbod maar snel.

Ajax Feyenoord Psv
AZ Fc Twente Fc Utrecht
     


voetbalkaartjes, Vitesse, FC Twente, AZ, Heerenveen, FC Utrecht, Ajax, PSV, Kaartjes Ajax, ADO Den Haag, Bochum, VFL voetbaltickets, NAC Breda, Feyenoord, voetbalreizen
Alle rechten voorbehouden 2010 - © Voetbal-tickets.net